Testimonials

Asniati Binti Hamide

Assalamualaikum pn hjh.apa kbr?lupa nk ucap jutaan trima kaseh sbb byk tlg kmi dlm trip syaza 14-25hb baru2 ni.mmg the bestla..sempat msj fiza je aritu.bsyukur sgt dtemukn dgn travel agensi syaza yg sgt baik,service tbaik.semoga Allah melimpahkn kemualiaan ...

Hj Yusuf

Salam Liena / Aini / Tuan Hj Amran & Hajjah,Salam Firah dan Zurin, Saya dan keluarga ingin mengucapkan terima kasih atas segala bantuan yang dihulurkan oleh pihak Syaza, terutamanya Firah sendiri, Tuan Haji dan Hajah, Zurin dan semua staf dan mutawif ...

Mohd Effendy Bin Mat Aris

Assalamualaikum tn Hj, terimakasih dan tahniah pada pengurusan jemaah umrah syarikat tuan haji. Alhamdulillah semuanya lancar dan perkhidmatan yg baik termasuk perkhidmatan mutawwif. Small hiccups tu biasa la, mana2 pun ada. Teruskan tn haji, moga ...

Mohd Said Bin Embong

Alhamdulillah dan syukur kepada Syaza Travel, mutawif Ustaz Sani, Ustaz Amran, Ustaz Amir, Ustaz Ramzi…Terima kasih kpd syaza and the team yg sangat komited dan ikhlas menjaga kebajikan jemaah. Semoga Allah rahmati kalian dan jemaah 14/2017 di dunia ...

Rohani Ibrahim

Salam Liena / Aini / Tuan Hj Amran & Hajjah,Saya & suami nak ucapkan byk terimakasih kpd Hajjah & Uztaz. Bersyukur sgt dpt menjlnkan ibadat umrah dgn mudah kerana pertolongan Allah serta dibantu oleh petugas-petugas Syaza. Kita doakan Syaza terus ...

Sukri Muhamad

Alhamdullillah, kami selamat pergi dan pulang ke tanah air dan kami benar-benar selesa dan gembira mengerjakan Umrah dan Ziarah bersama Syaza Travel. Terima kasih diatas segala budi baik pihak Syaza. Semoga Allah memberkati dan memajukan lagi Syaza ...

Syed Rozhan Syed Hassan

Terima kasih. I and the family enjoyed the recent umrah trip with the group.Chief Shahrein has been very helpful; tolong sampaikan salam terima kasih saya dan keluarga juga kepada beliau. InsyaAllah kita jumpa lagi di masa hadapan. ...

Ustaz Amir

Saya juga ingin mengambil kesempatan mengucapkan ribuan terima kasih kpd pengurusan Syaza Travel yang memberikan pengurusan terbaik..mutawwif ust sani yg banyak membantu dan membimbing jemaah..para jemaah yang sporting dan memberi kerjasama yg baik..mudah ...

Ustaz Sani

Alhamdulillah… Allah permudahkn urusan kita… semua ni adalah ats kerjasama pihak syarikat syaza yg sgt byk mmbantu saya… dan merupakan satu2nye syarikat yg prnah saya sertai mudah berurusan dan menjaga kpntingan jemaah…. pihak pngurusan syaza hj imran ...

Wan Mohd Nazirab Wan Taib

Pihak kami amat berpuas hati dengan setiap urusan dan perjalanan umrah kami bermula dari pendaftaran umrah sehinggalah kami selesai mengerjakannya dan selamat kembali ke tanahair.Ini adalah pengalaman pertama kami ke Tanah Suci dan Alhamdulillah dengan ...

Wan Nudri

Syukur selamat sampai ke Malaysia selepas melalui misi ibadah dan penyucian jiwa di Madinah dan Mekah. Jutaan terima kasih kepada Ust Azhar dan Syaza Travel Sdn Bhd, serta rakan2 umrah. Semoga Allah menerima segala ibadah dan doa kita, mohon maaf ...

Yusri

Terima kasih kpd ustaz azhar, ustaz zaki n pengurusan syaza kerana memberi perkhidmatan terbaik utk kami semua. semoga Allah membalas dgn ganjaran pahala dan doa kami dan ibadat disana di makbul oleh Allah Inshaalah

Yuzaidey Bin Abdullah

Alhamdullilah, Syaza Travel did a very good job during my umrah journey recently. Almost every matters was well taken care by Syaza personnel, from departure until landed. I would like to thanks a lots to both of Syaza founder ( Hj Amran n Hjh Zarina ...