Keperluan Visa Umrah

+

Umat ​​Islam yang ingin melaksanakan Umrah mesti melalui pengendali umrah berlesen untuk menyediakan perkhidmatan Umrah; mereka akan memohon bagi pihak anda untuk visa yang dikeluarkan oleh Kementerian Haji dan Umrah.
Syaza Travel & Tours Sdn Bhd adalah ejen yang diberi kuasa menggunakan aplikasi Way to Umrah, yang beroperasi sebagai Pembekal Perkhidmatan Umrah (UASP) yang dilesenkan oleh Kementerian Haji untuk memudahkan pemprosesan Visa Umrah secara digital oleh Pembekal Perkhidmatan Umrah dan Agen mereka di seluruh dunia.

Syaza Travel & Tours Sdn Bhd akan membantu anda dalam menempah penerbangan, penginapan dan pengangkutan anda, memandangkan kos pakej bergantung kepada kelas perjalanan penerbangan, cara pengangkutan, berdekatan dengan Masjid Al Haram dan gred penginapan dan perkhidmatan yang disediakan. Yakinlah bahawa kami akan menyediakan kediaman yang sesuai yang dilesenkan oleh Kementerian-kementerian Haji dan Umrah dan Pertahanan Awam di KSA, dan mematuhi semua standard rasmi kualiti, kebersihan, aksesibiliti dan kapasiti.

Di samping menyediakan pakej yang komprehensif, kami akan membantu anda memperoleh nombor MOFA yang diperlukan *, yang anda perlu tunjukkan kepada ejen luaran kami yang ditetapkan bersama-sama dengan dokumen yang diperlukan agar visa anda dicap dalam pasport anda.

Nombor MOFA (Ministry of Foreign Affairs)  adalah nombor unik yang dihasilkan 
setelah visa Umrah anda diluluskan.

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the transfers internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

Assalamualaikum! Klik salah seorang wakil kami di bawah untuk memulakan perbualan.