LANGKAH PERLU UNTUK MEMBUAT PAKEJ UMRAH DIY

3 Langkah Mudah untuk membuat Visa Umrah untuk pakej Umrah DIY anda.

Sila Baca Keperluan visa Umrah untuk menentukan kelayakan anda untuk memohon. Selepas anda menyelesaikan langkah anda, pengesahan melalui e-mel akan dihantar kepada anda.

Langkah 1: Tempahan Tiket Penerbangan.

Jika anda belum mempunyai tiket penerbangan anda, sila buat carian di laman web ini untuk memilih tiket-tiket murah yang ditawarkan. Pengesahan dan No PNR akan diperolehi serta merta setelah pilihan dibuat dan bayaran telah dilakukan secara Online.

**Jika anda sudah mempunyai tiket penerbangan anda ke Arab Saudi Sila pergi ke “Langkah 2”

Langkah 2: Tempahan Hotel

Untuk mendapatkan visa umrah anda, pilih salah satu pilihan hebat kami tawaran Hotel Arab Saudi dan cari hotel penginapan yang sesuai dengan penjimatan besar dan simpan nombor tempahan hotel anda.

**Jika anda sudah mempunyai  penginapan anda di Arab Saudi Sila pergi ke “Langkah 3”

Langkah 3: Tempah Kenderaan Anda

Sila buat pilihan jenis Pengangkutan dari lapanganterbang ke hotel dan pulang. Juga buat pilihan pergerakan untuk waktu-waktu ziarah anda.Banyak jenis-jenis pengangkutan yang terdapat dalam laman web ini yang boleh dipilih dan ditempah.

**Ia adalah wajib untuk membayar caj pengangkutan terlebih dahulu dari Jeddah ke Mekah atau Madinah.**

Langkah 4: Permohonan Visa Umrah

Terdapat 2 jenis visa untuk memasuki Arab Saudi yang boleh dipohon. Visa umrah hanya boleh dibuat dan dipohon oleh pihak pengeluar visa umrah bermuasasah seperti kami. Sila lengkapkan borang permohonan anda untuk visa umrah jenis ini. Satu lagi jenis visa yang boleh dipohon adalah visa pelancong ke Arab Saudi. Sila pohon secara online dan dapatkan visa anda dengan segera disini.

Klik Disini untuk sebarang Pertanyaan Tentang Visa Umrah

Assalamualaikum! Klik salah seorang wakil kami di bawah untuk memulakan perbualan.