Services

Permohonan Visa

Kami merupakan pengeluar visa yang sah yang berdaftar dengan Kementerian Haji Arab Saudi dan Kedutaan Arab Saudi di Kuala Lumpur dibawah Muassasah Arab Saudi Mawaddah International Group for Hotel and Umrah Services.

Kami memproses visa umrah terus dengan kementerian Haji Arab Saudi dan Kedutaan Arab Saudi di Kuala Lumpur tanpa menggunakan orang tengah. Ini menjamin perolehan visa umrah mengikut jadual yang dikehendaki.

Para pelancong boleh mendapatkan visa pelancong untuk 90 hari tempuh lawatan dan boleh memasuki Arab Saudi berulang kali ke negara itu.

Khidmat e-visa atau visa semasa ketibaan telah diberi  kepada 49 negara termasuk Malaysia, United Kingdom (UK), Amerika Syarikat (AS), Kanada dan Australia.

TAMBANG PENGANGKUTAN

Pilih dari pelbagai jenis kereta, SUV, mini van hingga bus saiz penuh dari pengangkutan penumpang biasa biasa ke standard VIP, kami mempunyai setiap jenis kenderaan yang tersedia untuk memenuhi keperluan anda. Kami juga mengambil pesanan tersuai dan akan membantu anda mendapatkan jenis pengangkutan tertentu. Kami pakar dalam Tranport untuk Umrah dan Pengembara Perniagaan.

Tempahan Hotel

Kami menyediakan platform carian dan tempahan hotel secara dalam talian dengan pengesahan segera untuk hotel pilihan anda. Anda sendiri yang menentukan bilangan hari yang anda ingin menginap, jarak hotel dan taraf hotel yang dipilih.
Sama ada anda melancong untuk perniagaan atau percutian, EZIUmrah.com membolehkan anda membandingkan dan menempah hotel dalam talian dengan harga yang rendah. Kami menawarkan sejumlah besar tawaran hotel dari penginapan bajet tiga bintang ke hotel-hotel mewah, dari hotel perniagaan hingga retret tepi pantai yang romantik.
Jika anda lebih suka tinggal lebih dekat dengan Masjid , EZIUmrah.com juga mempunyai pilihan hotel dan penginapan yang terbaik di Arab Saudi yang boleh menepati pilihan anda.

Tiket Kapalterbang

Kami menawarkan tiket penerbangan yang berpatutan dari syarikat penerbangan ternama untuk penerbangan domestik dan antarabangsa termasuk AirAsia, Malaysia Airlines, Malindo Air, Lion Air, Firefly, Scoot, Singapore Airlines dan banyak lagi. Meliputi banyak laluan popular di seluruh dunia termasuk laluan untuk ke Arab Saudi samada untuk tujuan melancong atau mengerjakan umrah seperti laluan Kuala Lumpur ke Jeddah, Kuala Lumpur ke Madinah dan Kuala Lumpur ke Riyad, EZIUmrah.com memastikan bahawa anda dapat membuat tempahan penerbangan yang anda inginkan, bila-bila, di mana sahaja.

 

Assalamualaikum! Klik salah seorang wakil kami di bawah untuk memulakan perbualan.